torstai 16. kesäkuuta 2022

Heppojen laidunloma alkoi

 Niin koitti se päivä, että vein hevoset tänään laidunlomaa viettämään yhdelle Mintun entiselle tallille Lietoon. Mulla on vain 1,5 hevosen traileri, eli jouduin ajelemaan noin 40 minuutin yhdensuuntaisen matkan kaksi kertaa edestakaisin, joten hommaan hurahti aikaa. Olin urakan jälkeen ihan hikinen ja poikki, koska Minttu oli sitä mieltä, ettei mene koppiin ja Marcella taas ei olisi halunnut tulla sieltä ulos vaan viettää lomansa trailerissa. 😑 Molemmat kyllä matkustavat ihan siivosti ja Marcella lastautuu tosi helposti, mutta Mintun traileriin sisälle meneminen on viime aikoina ollut vaikeaa. Harjoittelinkin sitä Mintun kanssa yksi päivä, mutta mitään ei ole näköjään jäänyt päähän. Täytyy jatkaa harjoituksia laidunloman jälkeen kotona.

Perille kuitenkin päästiin ja ihanan laitumen saivat! Siinä on tasaista ruohoaluetta ja kunnon kaistale metsää, josta saa säänsuojaa. Hevoset tulevat tuolla tallilla öiksi sisälle, joten saa varmasti kunnon lepoajankin, jos sää, ötökät tai uusi paikka laittavat väsyttämään.Huomenna vien myös koirani hoitoon ja sitten alkaa useamman viikon eläinvapaa ajanjakso, kun ensin vietetään omia häitäni ylihuomenna, muutama päivä sen jälkeen lähdetään Nummirockiin ja pari päivää sen jälkeen häämatkalle. Sillä aikaa blogi viettää hiljaiseloa. Hiljaisuus ei kuitenkaan kestä kauan, koska suunnitelmissa on hakea hevoset takaisin heti häämatkan jälkeisenä päivänä sunnuntaina 10.7., ja heti seuraavan viikon alussa aletaankin taas valmistautua uusiin kisoihin ja Marcellalle tulee satulansovittaja katselemaan arabin ensisatulaa. 😙

Aurinkoista kesäkuuta kaikille lukijoilleni!

2 kommenttia:

  1. Todella kivan näköinen laidunpaikka! Ihanaa kun pääsevät myös metsään vähän suojaan. Oikein mukavaa reissua ja lomaa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailen tähän nyt kun ollaan palattu kaikilta reissuilta. :) Kiitos, oli vauhdikas alkukesä ja tänään hain hepat kotiin ja päästään jatkamaan loman viettoa ihan kotona.

      Poista