lauantai 13. toukokuuta 2023

Metsätarhan avajaisetNyt on sähkötkin vedetty, heinä- ja vesikipot siirretty uuteen tarhaan ja hevoset päästetty eilen illalla ensimmäistä kertaa uuteen metsätarhaansa. Tarhan rakentamisen vaiheista voi lukea tarkemmin viime postauksesta.

Hevoset rallittelivat illan mittaan jonkin verran, mutta aika pian meno rauhoittui ja tänään aamulla eivät pörisseet enää yhtään, kun vein ne tarhaan. Eilen laitoin molemmille suojat joka jalkaan, mutta tänään ovat jo ilman. Minttu ryhtyi heti syömään. Marcellaa kiinnosti maaperän tutkiminen ja juurien nyppiminen enemmän kuin saman tutun heinän syöminen.

Aavistelen, että hevoset saattavat olla aluksi jumissa nyt kun tarhan pohja on niin paljon mäkisempi kuin edellisessä. Mutta sillähän se lähtee, millä on tullutkin. Tekee hyvää lihaksille käyttää niitä joka päivä, vaikkei olisikaan ratsastuspäivä. 

Viime viikonloppuna 7.5. ei sitten tullutkaan kisastarttia meille Marttilassa, koska muita ilmoittautuneita HeA:han ei tullut. Seuraavat kisamme ovat helatorstaina 18.5. Salon urheilupuistossa aluekisoissa, joissa menemme HeA:2-ohjelman.

2 kommenttia:

  1. Aika tyytyväisen näköisiä tyttöjä 👍 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sellaselta ovat kyllä näyttäneet! Niin tyytyväisiä, että ralleissaan molemmat on pudottaneet toisen etukengän tänään. :D

      Poista