perjantai 16. elokuuta 2024

Joukkue-SM-kilpailuun!

Olemme Mintun kanssa saaneet kutsun olla osa 3-henkistä Kaarinan Kenttäratsastajien joukkuetta Ypäjän joukkue-SM-kilpailuissa reilun viikon päästä 24.8. Kutsu tuli ihan yllätyksenä, mutta otetaan se iloisena ja nöyrin mielin vastaan. Tätä varten käyn tänä viikonloppuna Mintun hoitajan kanssa Ypäjän juhlakentällä treenaamassa. Kello, pilli ja porkkanat mukaan (viime postaukseen liittyen). 😁

Ohjelmana on FEI World Dressage Challenge, joka on HeA-tason ohjelma. Yksi joukkueesta menee tämän, yksi VaB:n ja yksi Prix St. Georges -ohjelman. Tätä ohjelmaa ei ole ollut missään kisoissamme aiemmin tarjolla, mutta tuttuja asioitahan kaikki liikkeet siinä ovat. Meille vaikeimpia ovat yleensä takaosakäännökset, koska Mintun ei ole helppo kävellä pienillä, nopeilla, kootuilla käyntiaskelilla.

Viime kisojen jälkeen Minttu on viettänyt aika monta vapaata, mutta oli tässä valmennuskin välissä. Tänään en työviikon jälkeisen väsymyksen vuoksi jaksanut suunnitelmista huolimatta ratsastaa, mutta viikonloppuna ratsastan molempina päivinä ja harjoittelen radan tehtäviä. Innolla haastetta kohti!



Kuvassa ollaan Ypäjällä treeneissä juuri ennen kesäloman alkua tänä vuonna.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti