torstai 21. huhtikuuta 2016

Nala myynnissä

Kuten blogiin tarkemmin tutustuneet tietävät, ostin Nalan väliaikaiseksi projektihevoseksi. Alun perin ajattelin laittaa sen myyntiin kevään tai kesän aikana, joten pysyn siinä suunnitelmassani. Tarkoitus oli ehkä käydä ne kisat ensin ja sitten laittaa ilmoitus, mutta toisaalta hevosen myyminen saattaa näinä päivinä olla niin hidasta, että päädyinkin tekemään ilmoituksen markkinoille jo nyt. Kisoihin menemme, jos hevonen ei ole sattunut siihen mennessä menemään kaupaksi.

Hevosteluhan minulla jatkuu tietenkin! Kevään aikana varmistuu, miten. Ehkä Nala on minulla vielä kesälläkin, ehkä hankin pian uuden projektihevosen, ehkä olen hetken hevosettomana ja katselen tilannetta sitten. Mutta hevosettomuus on hevosihmisellä aina väliaikaista. ;)

Jos joku on kiinnostunut herkästä, reippaasta ja kiltistä tammasta, joka osaa olla halutessaan varsin näyttävä muttei aina ole ihan helppo ratsastaa, saa kysellä numerosta 0400 608 237 tai laittaa sähköpostia hannallukkarinen@gmail.com. Ei ole kuitenkaan millään lailla villi tai pompi mihinkään suuntaan. Maastossa Nalan sielu lepää, joten siellä se on varsin helppo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti